Wtorek, 28 marca 2017    Anieli, Kasrota, Soni  
Polish American PagesDrobnica.comImprezy PolonijneKupony OszczędnościPoszukiwany, poszukiwanaPWP Internet da Polonii
 
 
AMERYKAŃSKI PORTAL POLAKÓW wydawany przez polonijną książkę POLISH AMERICAN PAGES
 
POLSKA TV W USA - Polish TV in the USA

Sylwester 2017 w ITVN

31 grudnia zadbamy o szampański nastrój naszych widzów, emitując w ITVN jedno z najważniejszych wydarzeń na zakończenie roku – „Sylwester 2017”! Zapraszamy do wspólnej zabawy, która w tym roku odbędzie się w samym sercu Polski – w mieście stołecznym Warszawa na Placu Defilad. To stąd rozpoczniemy wielkie odliczanie pod hasłem „Hello 2017” już o godz. 12.45 (CST – Chicago) i 13.45 (EST – Nowy Jork). 12-22-2016 00:00
 

Olivia Wieczorek powalczy o czołową lokatę podczas Eurowizji Junior 2016!

Już 20 listopada (niedziela) o godz. 16.00 Jedynka zaprosi na transmisję z finałowego koncertu Eurovision Junior 2016. Podczas finałowego koncertu na Malce Polskę reprezentować będzie Olivia Wieczorek. 11-18-2016 00:00
 

Dla mieszkańców Chicago i okolic w WTTW Chicago - PBS "Flavor of Poland"

Koniecznie włącz w ten weekend telewizor! 10-28-2016 07:00
 

Władysław Pasikowski: "Jack Strong" w TV dla Polonii w NY i Chicago

W dzień Narodowego Święta Niepodległości przygotowaliśmy dla Państwa wyjątkowy przebój kinowy, film w reżyserii jednego z najlepszych polskich rzemieślników Władysława Pasikowskiego – „Jack Strong”. W rolach głównych występują znane gwiazdy dużego ekranu: Marcin Dorociński, Maja Ostaszewska, Mirosław Baka, Ireneusz Czop. Zapraszamy na tę olśniewającą premierę do ITVN w piątek 11 listopada o godzinie 20.00 (CST – Chicago) i 21.00 (EST – Nowy Jork). 10-28-2016 02:00
 

Peter Fallico w programie "Dom do zmiany"w Chicago i NY w polskiej TV

Kanadyjski projektant i gwiazda telewizji – Peter Fallico pomaga ludziom w przeprojektowaniu domów i zaaranżowaniu ich na nowo. Zachęcamy do podziwiania rezultatów jego pracy w ITVN Extra. Na kolejne odsłony programu „Dom do zmiany” zapraszamy już od 31 października w każdy poniedziałek o godz. 18.20 (CDT – Chicago) i 19.20 (EDT – Nowy Jork). Co tydzień będziemy emitować po dwa odcinki. 10-25-2016 00:00
 

Dla Polonii w USA, w ITVN Extra: Extra Coca-Cola, sekretna receptura

Prawdopodobnie każdy z ludzi przynajmniej raz w życiu pił Coca-Colę. Ale czy konsumenci w ogóle świadomi są, co kryje się w tym napoju? Jak jego spożycie wpływa na organizm? Odpowiedzi na te pytania starają się znaleźć twórcy francuskiego dokumentu „Coca-Cola, sekretna receptura”. Zachęcamy do obejrzenia premiery ITVN Extra we wtorek 1 listopada o godz. 17.05 (CST – Chicago) i 18.05 (EST – Nowy Jork)! 10-25-2016 00:00
 

Tajscy transseksualiści w "Kobieta na krańcu świata" w ITVN w NY i IL

Martyna Wojciechowska nie boi się wyzwań. Każdy, nawet najbardziej niebezpieczny zakątek świata, stanowi dla niej miejsce do odkrywania kolejnych niezwykłych ludzi. Tym razem dziennikarka postanowiła przekonać się, jak żyją tajscy transseksualiści, okrzyknięci najpiękniejszymi na świecie. Jak wyglądają ich dążenia do zmiany płci i codzienne życie? Odpowiedź w trzecim odcinku programu „Kobieta na krańcu świata” już w środę 6 lipca o godzinie 15.15 (CDT – Chicago) i 16.15 (EDT – Nowy Jork). Zapraszamy do ITVN! 06-30-2016 05:00
 

Na wakacje „Dzień Dobry Wakacje” w ITVN w Nowym Jorku i Chicago

Od 25 czerwca widzów ITVN zapraszamy na dużą dawkę pozytywnej energii, którą dostarczą prowadzący program „Dzień Dobry Wakacje”. Znakomici goście, najświeższe newsy i gorące tematy. To wszystko w każdą sobotę i niedzielę o godz. 8.00 (CDT – Chicago) i 9.00 (EDT – Nowy Jork). 06-22-2016 11:00
 

Domowa "Klinika urody" po przerwie powraca do ITVN w NY i IL

Na nowe odcinki zapraszamy w każdy poniedziałek od 13 czerwca o godzinie 15.15 (CDT – Chicago) i 16.15 (EDT – Nowy Jork). 06-08-2016 06:00
 

Wstrząsający film "Bokser" o Przemysławie Salecie w Nowym Jorku i Chicago

Wzruszający film „Bokser” inspirowany życiem znanego i cenionego polskiego sportowca – Przemysława Salety to jedna z czerwcowych propozycji ITVN. Mimo, że tę wstrząsającą historię śledził cały świat, wielu z nas zapomniało, jak tragicznie mogła się ona zakończyć, gdyby nie poświecenie, miłość i solidarność rodziny Saletów. W rolę tytułowego boksera wcielił się Szymon Bobrowski, zaś rolę jego życiowej partnerki Ewy - zagrała piękna Anna Przybylska. Ta polska produkcja została doceniona i nagrodzona na wielu prestiżowych festiwalach filmowych w Polsce i za granicą. Na przepełniony emocjami film „Bokser” zapraszamy w sobotę 11 czerwca 22.25 (CDT – Chicago), 23.25 (EDT – Nowy Jork) do ITVN. 06-08-2016 00:00
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | »
 
 
REKLAMA · ADVERTISING · KATALOG FIRM (POLISH PAGES) · OGŁOSZENIA BEZPŁATNE · KALENDARZ IMPREZ
POLSKA · USA · SWIAT · POLONIA · IMIGRACYJA · ZDROWIE · WHO IS WHO · PRAWO I FINANSE · FOTOREPORTAŻE · TROCHĘ HISTORII · GRY
REGULAMIN · OCHRONA PRYWATNOŚCI · O NAS · KONTAKT · AGENCJA REKLAMOWA USA · STRONY INTERNETOWE DLA BIZNESU