Czwartek, 17 stycznia 2019    Antoniego, Henryki, Mariana  
 
 
AMERYKAŃSKI PORTAL POLAKÓW wydawany przez polonijną książkę POLISH AMERICAN PAGES
 
SPORT - Sport News

Kamil Stoch - moja historia w polskiej TV w USA Serial dokumentalny


01-09-2019
ostatnia aktualizacja 01-09-2019, 14:06

Kamil Stoch to jeden z najlepszych polskich skoczków narciarskich, dwukrotny złoty medalista olimpijski z 2014 r. Jak rozwijała się jego kariera? Jak trenował, aby zostać mistrzem? Zapraszamy do ITVN od poniedziałku do czwartku, 14-17 stycznia, o godzinie 20.35 (CST – Chicago), 21.35 (EST – Nowy Jork) oraz w piątek, 18 stycznia, o godzinie 20.00 (CST – Chicago), 21.00 (EST – Nowy Jork).



Kamil Stoch. Foto: JURE MAKOVECKamil Stoch. Foto: JURE MAKOVEC

W tym 5-odcinkowym serialu dokumentalnym poznamy nieznane do tej pory oblicze polskiego skoczka. Zabierzemy widzów w fascynującą podróż przez najważniejsze dla niego miejsca i momenty. Dzięki rozmowom z najbliższymi, pokażemy Kamila Stocha prywatnie. Damy także nowe spojrzenie na ogromny wysiłek wkładany przez skoczka w codzienny trening i przygotowanie do kolejnych startów.

  • Odcinek 1 – poniedziałek, 14 stycznia, 20.35 CST i 21.35 EST 
  • Odcinek 2 – wtorek, 15 stycznia, 20.35 CST i 21.35 EST
  • Odcinek 3 – środa, 16 stycznia, 20.35 CST i 21.35 EST
  • Odcinek 4 – czwartek, 17 stycznia, 20.35 CST i 21.35 EST
  • Odcinek 5 – piątek, 18 stycznia, 20.00 CST i 21.00 EST 

Więcej na www.itvn.pl

TEKST TVN

 

 
  
 
 

SPORT - Sport News
 
 
REKLAMA · ADVERTISING · KATALOG FIRM (POLISH PAGES) · OGŁOSZENIA BEZPŁATNE · KALENDARZ IMPREZ
POLSKA · USA · SWIAT · POLONIA · IMIGRACYJA · ZDROWIE · WHO IS WHO · PRAWO I FINANSE · FOTOREPORTAŻE · TROCHĘ HISTORII · GRY
REGULAMIN · OCHRONA PRYWATNOŚCI · O NAS · KONTAKT · AGENCJA REKLAMOWA USA · STRONY INTERNETOWE DLA BIZNESU